Sari la conținut

Plantări de copaci la Şcoala generală nr. 19 din Braşov

plantari-de-copaci-la-scoala-generala-nr-19-din-brasov

Vineri, 21 septembrie 2012, de la ora 12.00, Şcoala Generală nr. 19, din Braşov, se alătură altor şcoli din întreaga lume, în activitatea de plantare de copaci.
Primii copaci vor fi plantaţi la amiază în Oceania, apoi pe celelalte continente: Asia, Europa si Africa, iar lanţul de copaci va ajunge în cele din urma şi în cele două Americi. Toate acestea vor avea loc într-o singură zi!
„Plantarea de copaci este importantă pentru noi toti. Mai întâi, pentru ca ne aminteşte de natura şi de importanţa protejării ei. În alt doilea rând, am ales aceastăzi a Păcii Mondiale pentru a marca pacea şi continuitatea vieţii. Cu activitatea de plantare din această zi, vom ajuta Organizatia Natiunilor Unite să-şi atingă cele opt obiective globale de dezvoltare a mileniului“, precizează profesorul Ioan Popa, directorul Şcolii 19.
Plantarea de copaci se va face în incinta şcolii, materialul dendricol fiind asigurat de Romsilva Braşov. Vor fi plantaţi puieţi de brad, mesteacăn şi paltin, a precizat prof. Rodica Mereţ, care se ocupă de această acţiune.

Comentarii

Ultimă oră