Sari la conținut
planuri-de-viitor-la-fc-brasov

FC Braşov a terminat anul pe locul 5 în Liga a 2-a, păstrând în continuare şanse de promovare. Vestea a părut că l-a surprins pe Ioan Niculae. Patronul „stegarilor” a vorbit despre planurile pe care le are cu echipa de sub Tâmpa.

Prezent la reunirea generaţiei 2000-2001 a celor de la FC Braşov, patronul echipei Ioan Niculae a comentat actualul sezon al „stegarilor”. Galben-negrii sunt în Liga a 2-a şi forţează revenirea imediată pe prima scenă a fotbalului românesc.

Chiar dacă formaţia de la poalele Tâmpie este în insolvenţă, Niculae a făcut deja planul prin care clubul va continua şi de la anul.

„Să sperăm că în doi, trei ani iese din insolvenţă. Facem tot ce putem să intrăm înapoi în Divizia A. Mai luăm şi de acolo 1 milion de euro, mai pun eu 1 milion, mai plătim din datorii. Oricum, avem procese câştigate cu Finanţele de 21 de milioane de lei” - Ioan Niculae, patron FC Braşov

Ioan Niculae a rămas surprins când a aflat chiar de la reporteri că echipa a terminat anul pe locul 5 în liga secundă, mărturisind în acelaşi timp că nu va lua niciun fel de măsură.

„Acum suntem pe locul 5? Da, nu mi se pare bine. Mă rog, s-au întâmplat nişte chestii care mie nu mi-au plăcut, drept pentru care o să vedem ce măsuri trebuie să ia preşedintele, eu nu mai pot să iau. Eu doar le mai dau bani, în rest se ocupă...” - Ioan Niculae, patron FC Braşov

FC Braşov ocupă locul 5 în Liga a 2-a, cu 31 de puncte acumulate în 18 etape. În play-off intră primele şase, iar punctele se vor înjumătăţi.

Comentarii

Ultimă oră