Sari la conținut

Planuri pentru Tractorul: o nouă zonă de agrement şi sport, în locul vechilor hale

planuri-pentru-tractorul-o-noua-zona-de-agrement-si-sport-amenajata-in-locul-vechilor-hale

Dezvoltarea imobiliară în zona fostei platforme industriale Tractorul va continua cu amenajarea unor facilităţi de petrecere a timpului liber.


  După ce anul trecut, dezvoltatorul imobiliar Immochan (actual Ceetrus România) a început demersurile birocratice în vederea construcţiei unui hotel în această zonă, unde deja sunt ridicate o serie de blocuri, dar şi spaţii de birouri.

   Proprietarul activelor fostei uzine a demarat partea de documentaţie urbanistică în vederea amenajării unei zone de agrement a unor terenuri de sport în aer liber, dar şi construcţia unei săli de sport în vecinătatea străzii Turnului.

Proiectul include şi amenajarea unor locuri de parcare şi alei pietonale care să deservească aceste facilităţi, iar compania a obţinut pentru început certificatul de urbanism, necesar pentru restul documentaţiei de avizare a lucrărilor.

Şi fostul stadion va fi transformat!

Tot în zona Tractorul, în incinta stadionului Forex ar urma să se deruleze un proiect de regenerare urbană.

Vechea bază sportivă ar urma să se transforme radical, proprietarul acesteia, omul de afaceri Nicolae Ţucunel, intenţionând să implementeze un amplu proiect de modernizare a acesteia. Proiectul include atât construcţia unui hotel, cât şi a unui studio sport cu sală de evenimente, respectiv o sală de sport cu suprafaţa de 1.000 mp.

Construcţiile ar urma să se ridice în zona dinspre Coresi, însă şi o parte din actualul teren de fotbal ar urma să fie desfiinţată în vederea ridicării noilor construcţii, în conformitate cu planurile preliminare depuse la Primărie.

De altfel, Primăria Braşov a eliberat autorizaţia de construcţie în septembrie anul trecut.

Comentarii

Ultimă oră