Sari la conținut
plata-cu-cardul-la-66-de-puncte-de-vanzare-ratbv

RATBV a anunţat că de la începutul acestei săptămâni în 36 de puncte de vânzare a titlurilor de călătorie se poate face plata şi cu ajutorul cardului.

Lista cu locaţiile celor 36 de puncte de vânzare poate fi consultată accesând site-ul ratbv.ro.

Aceste puncte de vânzare în care se pot face plăţi prin intermediul cardului bancar se adaugă celor 30 de locaţii din oraş în care sunt amplasate automate de vânzare a titlurilor de călătorie şi în care este oferită şi această facilitate a plăţii cu cardul.

De asemenea, conducerea RATBV a precizat că în perioada imediat următoare vor fi dotate cu sisteme de plată cu cardul bancar alte 10 puncte de vânzare.

În altă ordine de idei, utilizatorii tuturor tipurilor de servicii oferite de RATBV au de marţi, 6 martie, din nou, posibilitatea de  a se informa cu privire la activitatea societăţii, de a face sugestii ori de a sesiza unele probleme prin intermediul paginii oficiale de socializare de Facebook, RATBV SA, după ce aceasta a fost dezactivată în urmă cu mai bine de un an.

Prin acest demers, operatorul de transport în comun a anunţat că îşi propune să fie mai aproape de clienţii săi, să ofere informaţii într-un timp cât mai scurt şi să primească într-un mod cât mai eficient reacţii cu privire la calitatea serviciilor oferite.

Mai multe detalii aici:

https://youtu.be/w_dQ7o4cQB4

Comentarii

Ultimă oră