Sari la conținut

Plini de goluri! Corona "Wolves" a pierdut cu 15-2 meciul cu MAC Budapesta

plini-de-goluri-corona-wolves-a-pierdut-cu-152-meciul-cu-mac-budapesta

Hocheiştii Coronei par desprinşi din filmele de comedie în Liga Mol. La ultimul meci, „lupii” au făcut figuraţie, iar MAC Budapesta s-a impus pe Patinoarul Olimpic cu un categoric 15-2. Biro şi Virag au fost marcatorii braşovenilor în meciul de tristă amintire cu MAC.

Corona „Wolves” Braşov a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon în Liga Mol. MAC Budapesta s-a distrat copios sub Tâmpa, acolo unde s-a impus cu un incredibil 15-2.

Practic, după prima repriză, ecuaţia învingătoarei era deja rezolvată. Maghiarii conduceau deja cu 5-1, golul braşovenilor fiind înscris de Biro. În partea secundă, MAC a mai punctat de 4 ori, iar scorul era 9-1 înaintea ultimelor 10 minute. Nici pe final Corona nu a reuşit să-şi revină, primind alte şase goluri. Virag a mai punctat o dată pentru braşoveni.

Linia de clasament este dezastruoasă pentru „lupi” în Liga Mol. Pe ultimul loc, băieţii lui Otto Keresztes au doar 5 victorii şi 26 de înfrângeri. În acelaşi timp, au şi 180 de goluri primite, cele mai multe din serie. Corona va încheia miercuri anul cu ultimul meci oficial din 2015, când la Patinoarul Olimpic va veni Fehervar.

Comentarii

Ultimă oră