Sari la conținut

Meteorologii anunţă că de duminică la prânz şi până luni dimineaţă, în Maramureş, Transilvania, Moldova şi în zona de munte, dar şi izolat în restul ţării va ploua torenţial, vor fi descărcări electrice, vijelie şi grindină.
 
Potrivit unei informări emise, sâmbătă, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), începând de duminică, ora 12.00 şi până luni, la ora 9.00, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat începând din nord-vestul ţării, transmite MEDIAFAX.
 
Meteorologii menţionează că fenomenele vor fi mai frecvente şi mai intense în Maramureş, Transilvania, Moldova şi în zona de munte. În restul teritoriului, instabilitatea atmosferică se va manifesta pe arii mai restrânse, în prima parte a intervalului în Banat şi Crişana, iar spre sfârşit în Muntenia şi Dobrogea.
Luni, vremea se va răcori în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse averse şi descarcări electrice, în estul şi nordul ţării, precum şi în zona montană şi doar cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 22 şi 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Comentarii

Ultimă oră