Sari la conținut
ploile-torentiale-vor-continua-si-in-weekend

Ploile torenţiale vor continua, avertizează meteorologii. Există atenționări meteo și pentru sâmbătă și pentru duminică pentru Brașov. După codul portocaliu, vine codul galben!


  Până duminică dimineaţă (1 iulie 2018), Brașovul rămâne sub avertizare meteo pentru instabilitate atmosferică. Potrivit ANM, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată manifestate prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.


   O parte a județului e sub cod galben (cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp), iar cealată sub cod portocaliu (cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp).

Cea mai mare parte a ţării se află sub cod galben până duminică la ora 6, exceptând unele zone din sud şi sud-est. Un cod portocaliu este valabil în 12 judeţe, până sâmbătă-dimineaţă la ora 6, iar ulterior, până la ora 23, în zece judeţe, din jumătatea de nord a Moldovei, în Carpaţii Orientali, în Maramureş şi în sud-estul Transilvaniei.

Comentarii

Ultimă oră