Sari la conținut
poiana-luata-la-puricat

Dacă majoritatea patronilor îşi pun mâinile în cap atunci când au controale în unităţile pe care le conduc, alţii, culmea, se bucură că au astfel de vizite neaşteptate.
Este şi cazul reprezentanţilor unui restaurant din Poiana Braşov, unde comisarii OPC au făcut verificări. Nu au găsit nereguli, ci din contră, condiţii ca la carte, numai bune de primit turiştii. Din 8 aprilie s-au format echipe mixte de control ce vor face acţiuni în tot judeţul, înainte de Paşte.
Primiţi cu braţele deschise.Comisarii OPC au făcut dis-de-dimineaţă controale în Poiana Braşov. La un local din staţiune, inspectorii au fost primiţi cu braţele deschise. „Am verificat această unitate, atenţia a fost pentru blocul alimentar, după cum vedeţi este foarte curat, n-am găsit abateri deosebite, sunt chestiuni foarte mici care trebuie remediate. Ne bucurăm că sunt afişate toate normele, după cum vedeţi şi dumneavoastră, este aparatura corespunzătoare, se foloseşte inoxul, aparate de sterilizat pentru cuţite, angajaţii folosesc echipamente de protecţie”, a declarat Sorin Susanu, comisar şef ANPC regiune centru Braşov.
Bucuroşi de control. Blocul alimentar a fost atent verificat. „Ne bucură că din când în când ne mai calcă şi controalele, la noi totul este în regulă. Şi ca în fiecare an, ne-am pregătit de sărbătorile pascale cu preparatele specifice, miel, borş de miel, drob de miel, ouă şi altele pentru sărbătoare”, a declarat Alexandru Indrican, manager restaurant.
Conducerea Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului spune că, din 8 aprilie, împreună cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi cu cei ai Direcţiei de Sănătate Publică, vor face astfel de acţiuni în tot judeţul. Vor verifica toţi agenţii comerciali care vând carne, ouă, vin, vopsea pentru ouă, dar şi alte produse specifice sărbătorii pascale.


Comentarii

Ultimă oră