Sari la conținut

UPDATE 2: Victorii fără probleme în etapa a II-a

update-victorie-fara-drept-de-apel-in-primul-meci

UPDATE 2:

Corona Sportul Studențesc a obținut două victorii categorice în SuperLiga Națională de Polo, în fața celor de la Crișul Oradea, ambele disputate în bazinul olimpic de la Brașov, contând pentru etapa a doua a competiției.

După victoria de vineri, scor 16-1, în revanșa disputată sâmbătă dimineață, echipa lui Aurelian Georgescu s-a impus și mai clar, scor 22-4.

Cel mai bun marcator al brașovenilor în cele două partide a fost Vlad Georgescu, care a înscris de patru, respectiv de nouă ori.

În următoarea etapă, disputată tot la Brașov, Corona Sportul Studențesc va primi vizita celor de la Rapid București.

----------

UPDATE:

Corona Sportul Studențesc a învins, în această seară, cu scorul de 16-1, formația Crișul Oradea, în prima partidă din cadrul celei de-a doua etape a SuperLigii naționale de polo.

Deși lotul Coronei a fost schimbat radical pe parcursul pauzei competiționale, bihorenii nu s-au putut apropia de poarta gazdelor, puținele lovituri le-au fost parate de jucătorii Coronei, iar ei au încasat, fără drept de apel, câte 8 goluri în fiecare repriză.

Potrivit antrenorului brașovenilor, Aurelian Georgescu, echipa nu este deocamdată compactă, dar sezonul este încă la început și el speră să poată îndeplini obiectivul acestui an competițional: podiumul SuperLigii.

„A fost un meci destul de ușor, după cum o indică și tabela. Mi-a dat posibilitatea să folosesc mai mulți tineri, să bag în teren inclusiv doi tineri din Brașov care sperăm să crească pe lângă echipa noastră și să ajungă în prima formație. Mai așteptăm și alții ca ei”, a declarat tehnicianul.

Cei interesați se pot duce oricând la bazin, pentru a se înscrie. „Am început acest program doar de trei ani și am reușit să avem echipe la toate categoriile de vârstă. Anul acesta încercăm să facem și o echipă feminină, de aceea, fac un apel ca toți copiii cărora le place apa să vină la bazin, unde sunt așteptați de o echipă de antrenori de polo. Am adus, mai nou, și un antrenor din Oradea, din patria poloului pentru a încerca împreună să facem din Brașov un centru important în acest sport în țară”, conchide Aurelian Georgescu.

În ceea ce privește lotul său actual, antrenorul Coronei a spus: „Suntem o echipă nouă față de anul trecut, au mai rămas doar 5 nume față de sezonul trecut. Sperăm să devenim o echipă compactă până la finalul campionatului. Mai avem mult de lucrat și sperăm să prindem un loc pe podium, cu cât mai sus, cu atât mai bine.”

Mâine, de la ora 12, la Bazinul Olimpic din Brașov, Corona Sportul Studențesc va disputa al doilea meci al etapei, în compania celor de la Crișul Oradea. Intrarea la meci este liberă.

----------

Astăzi și mâine, echipa de polo Corona Sportul Studențesc va întâlni în Bazinul Olimpic de la Brașov formația Crișul Oradea, în două partide contând pentru etapa a doua a SuperLigii naționale.

În prima etapă, brașovenii au jucat la Oradea, contra vicecampioanei de la CSM, pe care a învins-o într-una dintre partide.

De cealaltă parte, Crișul Oradea a înfruntat echipa Rapid București, fiind învinsă în ambele meciuri.

Partidele dintre Corona Sportul Studențesc și Crișul Oradea vor avea loc astăzi de la ora 19 și mâine de la ora 12, la Bazinul Olimpic.

Intrarea este liberă.

Comentarii

Ultimă oră