Sari la conținut

Portugalia, Franţa şi Croaţia merg în Brazilia (VIDEO)

portugalia-franta-si-croatia-merg-in-brazilia-video

Scandalul celor 70 de beri băute după meciul tur al barajului cu Islanda, terminat la egalitate, scor 0-0, de opt fotbalişti ai Croaţiei i-a ambiţionat pe jucătorii lui Niko Kovac. Croaţii au intrat pe teren mult mai decişi în retur şi au învins cu scorul de 2-0 calificându-se la Mondialul din Brazilia. Mandzukic în minutul 27 şi Srna în minutul 47 au punctat în urma unor faze fixe şi au dus Croaţia pentru a patra oară la CM.

Franţa merge în Brazilia după ce a reuşit un meci perfect în returul cu Ucraina. Bătuţi la Kiev cu 2-0, „cocşii” au întors rezultatul la Paris şi s-au calificat. Sakho în minutul 22, Benzema în minutul 34 şi autogolul lui Gusev din minutul 72 au făcut ca Franţa să câştige cu 3-0 şi să ajungă în extremis în urnele tragerii la sorţi pentru mondialul brazilian.

Cel mai spectaculos meci al serii s-a disputat în Suedia. După ce au pierdut în Portugalia cu 1-0, Ibrahimovici şi compania sperau că pot întoarce rezultatul şi se pot califica în dauna formaţiei în care străluceşte starul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Lusitanii au început mai bine şi conduceau cu 1-0, graţie reuşitei lui CR7 din minutul 51. Răspunsul a venit prompt şi Ibrahimovici a punctat de două ori în minutele 67 şi 72, aprinzând speranţele în sufletele suporterilor suedezi. Din păcate pentru nordici, Cristiano Ronaldo şi-a dorit enorm să ajungă în Brazilia şi a mai înscris de două ori în minutele 77 şi 79 calificând Portugalia la turneul final.

Comentarii

Ultimă oră