Sari la conținut
post-nou-de-jandarmi-la-vama-buzaului

În contextul aniversării a 100 de ani de Jandarmerie în Transilvania, Inspectoratul de Jandarmi „Nicolae Titulescu” Braşov organizează pe 1 septembrie 2019, Ziua Jandarmeriei Rurale, mai multe activităţi.


  La ora 10.00, va avea loc dezvelirea bustului generalului locotenent Ion Bunoaica, în curtea Jandarmeriei Braşov.


   De la ora 13.00 va avea loc inaugurarea Postului de Jandarmi Montani din staţiunea Vama Buzăului (eveniment organizat împreună cu Primăria Vama Buzăului), iar ziua va fi încheiată de o retragere cu torţe, de la ora 21.00, la Râşnov, eveniment organizat împreună cu Primăria Râşnov.

Noul post de Jandarmi Montan din staţiunea Vama Buzăului va fi inaugurat duminică, în contextul aniversării a 100 de ani de Jandarmerie în Transilvania, dar și de Ziua Jandarmeriei Rurale.


    „Pe 1 septembrie vă invităm ca împreună cu întreaga comunitate a comunei Vama Buzăului să participăm la inaugurarea sediului noului post de jandarmerie montană. Înscriem acest eveniment în activitățile de aniversare a 126 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale și a Centenarului Jandarmeriei în Transilvania”, spun reprezentanții IJJ Brașov.

Comentarii

Ultimă oră