Sari la conținut
postul-universal-channel-se-retrage-din-romania

Postul Universal Channel se retrage din România de luna mai. Ultima zi de emisie pe teritoriul ţării noastre va fi 30 aprilie. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Universal Networks International, compania care deţine postul de televiziune.

Începând din luna mai, românii nu vor mai putea vedea la televizor postul TV Universal Channel la nici unul dintre operatorii de cablu. Decizia a fost anunţată de reprezentanţii Universal Networks International, compania care deţine postul de televiziune, scrie paginademedia.ro. Potrivit acestora, compania se va concentra pe celelalte posturi din portofoliu: Diva şi E! Entertainment Television.

„După o evaluare minuţioasă a portofoliului său de canale TV din România, Universal Networks International (UNI) a decis retragerea televiziunii Universal Channel din România. Data de 30 aprilie 2015 va fi ultima zi de emisie a acestui canal tv”, au declarat reprezentanţii Universal Networks International, pentru paginademedia.ro.

„UNI îşi va concentra eforturile strategice către televiziunile Diva şi E! Entertainment Television şi va continua să evalueze oportunităţi de a lansa în viitor alte canale TV pentru a-şi optimiza prezenţa în România”, au mai declarat aceştia. Televiziunea de seriale Universal Channel a intrat pe piaţa din România pe 1 decembrie 2007.

Comentarii

Ultimă oră