Sari la conținut

Prea puţine zile de arest pentru poliţistul din Dâmboviţa

prea-putine-zile-de-arest-pentru-politistul-din-dambavita-

Prea puţine zile de arest pentru poliţistul din Dâmboviţa cercetat, la Braşov, pentru tâlhărie şi lipsire de libertate!
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătorie au declarat recurs împotriva deciziei instanţei de fond, care l-a arestat pe suspect pentru doar 20 de zile. Acuzarea vrea mandat pentru 29 de zile.
Poliţistul de la Serviciul de Acţiuni Speciale din Dâmboviţa este cercetat penal sub acuzaţiile de tâlhărie, violare de domiciliu și tentativă de lipsire de libertate. O tânără de 17 ani le-a povestit anchetatorilor braşoveni, în urmă cu câteva zile, că un necunoscut a intrat cu forţa în apartamentul ei, a bătut-o și i-a furat bani, acte şi două telefoane mobile. Apoi, susţine fata, a încercat s-o ducă în judeţul Dâmboviţa cu forţa. Tânăra a reuşit să scape şi a mers la Poliţie. Suspectul a fost reţinut şi arestat pentru 20 de zile.
Solicitarea procurorilor, pentru un mandat de 29 de zile, se va judeca la Tribunalul pentru Minori şi Familie din Braşov. Potrivit unor surse judiciare, nu este exclusă continuarea anchetei şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Oficial, procurorii Parchetului Judecătoriei spun că, în acest moment, nu se pot da detalii despre o eventuală extindere a cercetărilor.
Presa din Dâmboviţa notează că poliţistul arestat la Braşov ar mai fi fost cercetat penal, iar la Braşov, ar fi venit pentru recuperarea unei sume de bani. Suspectul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Comentarii

Ultimă oră