Sari la conținut
prefect-pentru-o-zi

Prefectul Braşovului Romer Ambruş Sandor Mihaly, a predat mandatul! Locul lui a fost luat de preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, Ionuţ Luca. Schimbul a durat 24 de ore, timp în care tânărul care aspiră la un post de înalt funcţionar public a prezidat câteva şedinţe. Toată scena face parte din proiectul „Job Shadowing Day”, în care sunt implicate Instituţia Prefectura Braşov şi structura judeţeană a elevilor.
Schimbarea prefectului pentru 24 de ore a început cu învestirea noului oficial, chiar de către reprezentantul guvernului în teritoriu aflat în funcţie. Tinerii s-au distrat foarte mult, jucând rolul oamenilor mari, care au responsabilităţi administrative. Şi-au dorit foarte mult să petreacă o zi de lucru alături de cei din Prefectură.
„Domnul Ionuț Luca exercită cu caracter temporar, astăzi, funcția publică de prefect al județul Brașov” a declarat Romer Ambruş Sandor Mihaly, prefectul oficial al Braşovului.
„Sincer, mi-ar plăcea să lucrez în administrație. Și poate într-o zi voi ajunge să fiu și prefect de-adevăratelea, nu doar pentru o zi” a spus Ionuţ Luca, prefect pentru o zi.
Copiii abia aşteaptă o altă oportunitate de a intra în structura funcţionărească. La Prefectură simt ei că se petrec lucruri importante şi vor să ia parte la ele, nemijlocit.

Comentarii

Ultimă oră