Sari la conținut

Pregătire gratuită pentru Bac, la Universitatea Transilvania

pregatire-gratuita-pentru-bac-la-universitatea-transilvania

Universitatea „Transilvania“ din Braşov organizează gratuit cursuri de pregătire pentru bacalaureat. Pregătirea se face la limba şi literatura română, la matematică şi informatică şi se adresează cu precădere elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a.

Astfel, la limba şi literatura română, cursurile vor fi susţinute de şase cadre didactice de la Facultatea de Litere, în timp ce profesorii de la Facultatea de Matematică şi Informatică vor ţine cursurile de pregătire pentru bacalaureat la cele două discipline menționate.

Acesta este al cincilea an în care Universitatea „Transilvania“ organizează astfel de cursuri de pregătire pentru elevii de liceu. Scopul acestor cursuri este de a-i ajuta pe tineri şi de a le oferi o pregătire suplimentară pentru examenul de bacalaureat.

În ultimii ani a fost înregistrată o scădere a numărului celor care au promovat bacalaureatul, iar o bună parte dintre elevi au reclamat volumul mare de învăţare sau subiectele dificile la examen. Acesta este motivul pentru care cadrele didactice ale Facultăţilor de Litere şi de Matematică şi Informatică vin în întâmpinarea nevoilor elevilor, cu explicaţii şi exerciţii suplimentare pentru o mai bună şi uşoară înţelegere a materiei pentru bacalaureat.

Comentarii

Ultimă oră