Sari la conținut

Pregătirile dinainte de naştere, mai eficiente cu Nichiduţă

pregatirile-dinainte-de-nastere-mai-eficiente-cu-nichiduta

Un moment aşteptat cu nerăbdare de graviduţe, dar în acelaşi timp plin de o emoţie copleşitoare este cel ce defineşte ultimele zile de dinainte de naştere. Gestionarea acestora este mai eficientă atunci când există un plan bine pus la punct pentru perioada ce urmează, când gentuţa pentru spital aşteaptă la uşă cu toate cele necesare, dar şi când recuzita de acasă este completă şi va corespunde cu nevoile ulterioare.

Începând de la articolele strict dedicate bebeluşilor şi până la cele necesare mămicilor înainte şi după naştere, fiecare îndeplineşte un rol bine stabilit şi trebuie să îşi ocupe locul pe care îl are destinat. Nichiduţă este un magazin online complex, care iese în întâmpinarea tuturor cu soluţiile necesare pentru a trece prin perioada prenatală, respectiv postnatală cât mai uşor, atât de natură financiară, cât şi în ceea ce priveşte confortul.

Neapărat de trecut pe lista de cumpărături în perioada pre natală

Odată cu venirea pe lume a bebeluşului, toată energia şi atenţia mămicii va fi concentrată asupra acestuia. Recomandarea specialiştilor este de a face cumpărăturile necesare încă din perioada prenatală.

Cele interesate găsesc produse pentru gravide pe nichiduta.ro, care le vor uşura din start misiunea. Pentru că cel puţin în primul an sesiunile de alăptat vor fi foarte dese, pernele special concepute în acest sens nu trebuie să lipsească de pe listă. Sunt un ajutor bine primit şi în timpul sarcinii, când odihna e tot mai dificil de realizat, orice poziţie adoptată fiind parcă inconfortabilă. Diversele tipuri de perne le vor asigura pe viitoarele mămici că vor resimţi din plin momentele magice ale alăptării.

Apărătoarele pentru mameloane sunt o altă necesitate, de asemenea responsabile de confortul mămicilor. Diversele modele de pe Nichiduta.ro permit in continuare contactul piele - piele, sunt disponibile în mărimi variate şi dispun de tăieturi speciale, care permit o curgere naturală a laptelui.

De asemenea necesare se pot dovedi pompele de sân. Variantele electrice, care dispun de funcţia de reglare a puterii de aspiraţie sunt eficiente şi favorizează extragerea corespunzătoare a laptelui, astfel ca bebeluşul să poată fi ulterior hrănit. şi modelele manuale sunt o soluţie, pentru cele care preferă această alternativă. Funcţia de bază va fi aceeaşi.

Neapărat trebuie asigurat stocul de produse cosmetice destinate atât mămicilor, cât şi bebeluşilor. Spre exemplu, crema cu lanolină reprezintă un ajutor extra al apărătoarelor pentru mameloane, menită să calmeze pielea iritată, crăpată a acestora.

Pot fi utilizate tot tipul de produse cosmetice concepute după formule speciale, care se adaptează nevoilor corporale ale mămicilor, totodată şi care nu vor prezenta un risc pentru bebeluş: uleiuri speciale, creme, geluri, unt, şerveţele, deodorante, balsamuri, pudră etc.

Chiar dacă atenţia deplină a mămicii va reveni copilului, asta nu înseamnă că va lăsa pe loc secund îngrijirea personală. Pentru a reveni din punct de vedere al sănătăţii după naştere, centurile postnatale, aparatele de masaj sau diversele saune faciale pot fi răsfăţul necesar.

Soluţii complete, la costuri variabile, sigure şi eficiente pentru gravide, atât în perioada prenatală, cât şi în cea postnatală, se regăsesc pe nichiduta.ro.

Comentarii

Ultimă oră