Sari la conținut

E momentul să arătaţi ce limite are imaginaţia dumneavoastră atunci când vine vorba de sănii trăsnite!
Pentru a vă inspira vă dăm câteva exemple de construcţii ingenioase, care au avut succes la ediţiile precedente ale renumitei competiţii Cursa Trăsniţilor.
Este vorba de utilajul minier, corabia Perla pentru perioada de criză şi autostrada Braşov-Comarnic. Aşadar, cei care vor să arate că sunt inventivi, trebuie să ştie că pe 25 februarie la prânz se va da startul cursei pe pârtia Bradul din Poiana Braşov.
     Cel mai amuzant şi antrenant concurs este organizat şi în acest an de clubul Rotary Braşov Citadel. La Cursa Trăsniţilor sunt aşteptaţi doar braşovenii cu idei deosebite care vor construi cea mai trăsnită sanie.
“Noutăţile Cursei Trăsnişilor, ediţia de iarnă 2012, se referă la faptul că pe pârtia Bradul anul acesta se va găsi un cort al trăsniţilor, pus la dispoziţie de unul dintre partenerii noştri. În acest cort turiştii care se vor afla pe 25 februarie pe pârtia Bradul vor avea posibilitatea ca pe loc să-şi construiască o sanie trăsnită cu care să participe la competiţie.  Cea de-a doua noutate se referă la faptul că anul aceste încercăm să stimulăm în plus, companiile să participe, şi vom avea premii speciale pentru acestea, în valoare de 17.000 de euro, puse la dispoziţie de partenerii noştri media. Premiile vor consta în promovarea firmelor câştigătoare” a spus Romulus Oprică, preşedinte Club Rotary Citadel Braşov.
       Pentru echipele care nu reprezintă companii marele premiu ce va fi acordat pentru cea mai spectaculoasă reprezentare constă într-un pachet de rasfăţ total: adică un weekend în cel mai mare şi luxos hotel din ţară situat în Bucureşti. De asemenea un alt lanţ de hoteluri va oferi cazare cu mic dejun şi distracţie asigurată în capitală. Premiul special va fi un tur privat extins în castelul Bran. 15 lei de persoană vor plăti cei care se încriu la concurs până pe 23 februarie şi 30 de lei după această dată. Banii ce se vor strânge în urma Cursei Trăsniţilor vor fi folosiţi într-un proiect educaţional. Clasa de elevi cu cea mai mare medie va pleca la cursuri în Germania. Nu uitaţi, aşadar, pe 25 februarie la ora 18, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov vor defila cele mai trăsnite sănii.  (L.N.)

Comentarii

Ultimă oră