Sari la conținut
premiati-la-balul-zece-de-nota-10

Cei zece de nota zece şi-au primit premiile! Micii eroi ai balului de caritate organizat în urmă cu o săptămână de doamnele liberale, s-au bucurat, fiecare de câte trei mii de lei, dar şi de cărţile cu autograf dăruite de fostul prim-ministru al României, Petre Roman.  Balul „Zece de nota Zece” a fost o campanie caritabilă susţinută de Ştirile Mix TV.
Copiii premiaţi la balul „Zece de nota Zece” dar şi părinţii lor au fost extrem de încântaţi de faptul că l-au reîntâlnit pe fostul premier, deputatul liberal Petre Roman, care le-a oferit şi cărţile sale, cu autograf.
„Balul mi s-a părut o iniţiativă foarte bună şi sunt fericit că m-am numărat printre cei premiaţi. În plus de abia aştept să citesc cartea domnului Petru Roman” a spus Răzvan Ardelean, olimpic IT.
„Ne-a ajutat foarte mult acest eveniment, iar banii primiţi mă vor ajuta să particip la concursuri” a mărturisit Adina Cârciogel, olimpică la atletism.
PNL-istul, cu ajutorul doamnelor din partid le-au înmânat olimpicilor premiile, care au fost mai mari decât s-au aşteptat. Fiecare a primit câte trei mii de lei, bani strânşi în urma balului organizat special pentru câţiva elevi care fac parte din elita şcolară braşoveană.
„Sunt minunaţi şi sunt nişte tineri pe i-am admirat când au fost prezentaţi la eveniment. Balul a reuşit o performanţă pe care vreau s-o evidenţiez. Fiecare dintre ei ca urmare a donaţiilor făcute de cei prezenţi a primit 3000 de lei, o suma semnificativă. Sunt foarte bucuros că avem copii de calitate” a declarat Petre Roman, deputat PNL.
”Ne-am bucurat foarte tare că am reuşit să stângem o sumă nesperat de mare pentru aceşti copii. Şi ne-am mai bucurat că am creat o atmosferă de a preţui valoarea fiecăruia. Şi valoarea fiecărui copil este importantă” a adăugat Laura Bratosin, preşedintele Organizaţiei judeţene a Femeilor Liberale Braşov.Doamnele liberale promit că evenimentul va fi reeditat şi anul viitor, pentru că, în Braşov sunt foarte mulţi copii minunaţi care trebuie sprijiniţi şi premiaţi.

Comentarii

Ultimă oră