Sari la conținut

Premieră absolută la Brașov! SleepTalk pentru copii - program terapeutic inedit

premiera-absoluta-la-brasov-sleeptalk-pentru-copii-program-terapeutic-inedit


Procesul Goulding SleepTalk pentru Copii este un program foarte nou în România dar cu o veche tradiție în Australia unde a și fost creat de către Joane Goulding. Acest program este de o simplitate uimitoare iar rezultatele pe care le generează pot fi de multe ori privite drept mici miracole! SleepTalk ajută la dezvoltarea și întărirea încrederii și stimei de sine a copilului, asigurându-i astfel o bază extrem de solidă care îl va susține tot restul vieții! Este un program de dezvoltare a inteligenței emoționale a ființei din primele clipe de viață! Joane Goulding. Toți cei care au învățat acest Program și îl aplică cu copiii săi, au o mare dorință și un oarecare regret: să poată da timpul înapoi pentru ca părinții lor sa aplice această metodă cu ei! Invariabil, suntem întrebați retoric, “De ce nu am știut de asta mai devreme?” Utilizând acest Program oferiți copilului șansa de a-și defini sau redefini sistemul de crezuri și credințe acceptând sugestii care se manifestă apoi și devin realitate pentru el. Orice copil poate beneficia de pe urma acestui Program. De ce? Pentru că Procesul Goulding SleepTalk® funcționează ca o poliță de asigurare a Fericirii și Împlinirii. Noi cu toții ne dorim să avem o încredere în noi de nezdruncinat, o stimă de sine de neclintit, o forță interioară ce poate muta munții din loc. Asta oferă SleepTalk! Cum să nu ne dorim așa ceva? SleepTalk nu este un program terapeutic însă rezultatele sale conduc la rezolvarea multor probleme cu care un copil se poate confrunta.
• Ce fel de Probleme se pote rezolva prin SleepTalk?

„Goulding SleepTalk® oferă un ajutor inestimabil părinților și profesionștilor în demersul lor de a îmbunătății viața copilului și a familiei. Acest program este foarte ușor de folosit și implementat și extrem de ușor de adaptat oricărui context familial și oricărei nevoi a copilului.” Profesor Ian Brighthope, Membru al Australasian College of Nutritional and Environmental Medicine. Copiii sunt cu adevărat viitorul nostru iar ca părinți trebuie să recunoaștem și să înțelegem cât mai repede acest lucru. Dacă vrem să avem grijă de copiii noștri, ACUM este cel mai bun moment să facem aceasta!

Va asteptam pe 15 Mai la ora 17.45 la o prezentare de aprox. 1.5 ore cu informatii si raspunsuri la intrebari. Participarea este 25 Lei si se achita la intrare. Prezentarea va avea loc la Sala Patria din Brasov! Pentru detalii si informatii suplimentare o puteti contacta pe Ditta Depner la tel 0744 641 558 sau Eugen Popa la nr 0741 044 701 - Va rugam sa ne contactati pentru rezervare, numarul de locuri fiind limitat!

Comentarii

Ultimă oră