Sari la conținut
premiera-la-brasov-sala-de-sport-in-salina-

La Ghimbav se poate face fitness, dar şi aerobic într-o salină artificială.  Cei care au consumat mâncăruri în exces, au decis să scape de kilogramele în plus şi au făcut mişcare chiar în a treia de Paşte.

Oamenii au vrut să profite într-un mod sănătos de încă o zi liberă, îmbinând efectele terapeutice ale unei saline cu cele benefice ale sportului.
„Ne-am gândit că este extraordinar să vii să faci sport în salină. A fost o idee foarte bună şi noi suntem din Ghimbav şi o să venim foarte des aici. Acum vrem să dăm jos kilogramele acumulate de sărbători, iar apoi ne relaxăm la cealaltă salină”, ne-a spus un client.
„Un pic de mişcare, mai ales după sărbători foarte agglomerate şi cu Paşti şi cu 1 mai, după atâţia mici, bere şi după atâtea zile de simţit bine, simţi nevoia să mergi într-un mediu mai sănătos, în mediul salin, care măreşte şi capacitatea pulmonară, se face un pic de mişcare şi sperăm să dăm jos kilogramele în plus acumulate zilele acestea”, ne-a spus spus un alt client.
60 de tone de sare. „Această salină a fost construită în decursul a patru luni de zile, cu 60 de tone de sare aplicate pe pereţi, bulgări de sare, care în combinaţie cu o atmosferă controlată, aerată şi umidificată cu fântâni arteziene, dau aceşti aerosoli care sunt sănătoşi şi benefici organismului uman”, ne-a declarat Cristian Urdă, administrator complex agrement.
Au fost şi persoane care au ales cea de-a doua salină, deschisă tot în Ghimbav. Aici însă nu există aparate de fitness, ci doar şezlonguri şi muzică pentru relaxare. Până pe data de 15 mai, intrarea în cele două saline este gratuită.

Comentarii

Ultimă oră