Sari la conținut

Prieteni cu beneficii: 10 argumente pro si contra

prieteni-cu-beneficii-10-argumente-pro-si-contra

Poți oare fi prieten cu o femeie, să împarți din când în când patul cu ea și emoțional sentimentele dintre voi să rămână la stadiul de prietenie? Și, dacă alegi să intri într-o asemenea relație, știi oare ce ai de câștigat și ce ai de pierdut? În onorea filmului „Prieteni cu beneficii”, specialiștii de la glo.msm au dezvăluit la ce trebuie să te aștepți când ești într-o relație ca aceasta. Iată atât argumentele pro cat și cele contra unei prietenii cu beneficii:

1.Pro: Este ușor

Vă cunoașteți deja, ieșiți de multe ori împreună, hormonii tropaie în voi și niciunul dintre voi nu are pe cineva special și … cu toții avem nevoi. În niciun moment nu vă prefaceți că există dragoste între voi, o relație sau o intimitate „reală”. Sunt doar doi prieteni care, ocazional, își dau hainele jos și fac nebunii.

2. Contra: Este prea ușor

Indiferent că ești prea leneș/ă să ieși la o întâlnire sau îți este teamă să nu fi rănit, scenariul ar putea fi un reazăm pentru tine. În general, o astfel de relație funcționează când nu-ți prea pasă de el/ea. Relațiile normale se bazează pe a oferi, dar prietenia cu beneficii implică mai mult a primi decat a oferi.. În plus, când ai parte de tot sexul pe care ți-l dorești, când ți-l dorești, nu mai ai nici un motiv să cauți și să întâlnești potențiali/le parteneri/e.

3. Pro: Sparge un tipar

Fară angajament, făra implicare emoțională, prietenia cu beneficii înseamnă sex fără responsabilitațile unei relații romantice, datorită faptului că independența ta nu are de suferit și, prin urmare, viața ta nu va trebui să se schimbe prea mult. În plus, de vreme ce încă există credința ca o femeie nu poate face sex fără să se implice emoțional, o urmașa a Evei se va simți o non-conformistă care sparge tiparele. Citete continuarea pe sfatulparintilor.ro .

Comentarii

Ultimă oră