Sari la conținut
prima-conferinta-sub-brandul-tedxbrasov

Pe 29 mai 2015, Brasovul intra pe harta evenimentelor internationale cu prima conferință organizată sub brandul TEDx  – „What’s the point?”, care ii va introduce pe brasoveni in universul “ideilor ce merita impartasite” prin intermediul a 12 speakeri de exceptie.

TED (sau initialele de la Technology, Entertainment, Design) este o platforma de evenimente initiata in 1984 in Stalele Unite, care de-a lungul timpului a ajuns sa reuneasca unele din cele mai creative si influente personalitati ale timpurilor noastre. Participantii l-au numit „spa pentru creier” Audienta diversa – CEOs, oameni de stiinta, creatori, filantropi – este aproape la fel de extraordinara ca si lista vorbitorilor care i-a inclus pe Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Phillippe Starck si Bono.

Devenit un fenomen internaţional care acoperă aproape toate domeniile cunoaşterii şi eforturilor omeneşti, in spiritul ideilor care merita impartasite, TED a creat TEDx – platforma de evenimente locale, organizate independent care aduc impreuna oameni cu scopul de a impartasi idei intr-o experienta tip TED.

CITITI MAI MULTE PE: newsbv.ro

Comentarii

Ultimă oră