Sari la conținut

Primăria Brașov a publicat lista finală cu proiectele sportive care vor fi cofinanțate din bugetul local

primaria-brasov-a-publicat-lista-finala-cu-proiectele-sportive-care-vor-fi-cofinantate-din-bugetul-local

1,5 milioane de lei, finanțarea Municipalității pentru susținerea sportului de performanță și a sportului de masă.

În acest an, Primăria Brașov finanțează 13 proiecte sportive din cele două categorii eligibile, Sportul de performanță și Sportul pentru toți -


Primăria Brașov a publicat lista finală cu proiectele sportive care vor fi cofinanțate din bugetul local, prin intermediul Ghidului de finanțare a programelor sportive 2021.

Proiectele care au obținut finanțare la categoria sport de performanță vizează mai multe sporturi, de la tir sportiv, șah, patinaj viteză și karate, la baschet, handbal, schi - sărituri și fotbal. La secțiunea sport de masă, singurul proiect care a obținut finanțare este cel pentru organizarea unui Festival al Sportului Brașovean, pentru pentru popularizarea, în rândul tinerilor, a handbalului, voleiului și baschetului.


Vă reamintim că Primăria Brașov a lansat în acest an un ghid de finanțare a programelor sportive dedicat susținerii sportului de performanță, dar și sportului de masă. Prima categorie care vizează finanțarea sportului de performanță este adresată cluburilor sportive, pentru selecția, pregătirea, performanța și participarea la competiții în vederea obținerii de rezultate deosebite pe plan intern și internațional, dar și pentru organizarea de evenimente publice de interes național și internațional. A doua categorie are ca scop dezvoltarea sportului pentru toți, prin organizarea de acțiuni/activități sportive de masă, ca o alternativă a petrecerii timpului liber și a educației pentru mișcare a întregii colectivități. În cadrul acestei categorii, sunt eligibile atât cluburile sportive, cât și persoanele juridice fără scop patrimonial, care desfășoară activități nonprofit.

Comentarii

Ultimă oră