Sari la conținut

Primăria Braşov plătește 749.806 lei pentru noul mobilier de la Colegiul de Informatică

primaria-brasov-plateste-749806-lei-pentru-noul-mobilier-de-la-colegiul-national-de-informatica

Având în vedere că au fost finalizate lucrările de reabilitare a Colegiului Naţional de Informatică „Grigore Moisil” din Braşov, municipalitatea braşoveană va cumpăra şi mobilier nou pentru această unitate şcolară.


   Licitaţia pentru achiziţia mobilierului, cu o valoare estimată de 630.089 lei (749.806 lei cu tot cu TVA), a fost lansată încă din luna septembrie a anului trecut şi chiar dacă a fost depusă o singură ofertă, în valoare de 629.634 lei (749.264 lei cu tot cu TVA) , anunţul de atribuire a contractului a fost postat pe platforma electronică de achiziţii publice abia în 7 ianuarie 2020.

Mobilierul va fi livrat de firma bucureşteană DNS Birotica!


   Conform contractului, pentru colegiul „Grigore Moisil” au fost comandate 1.020 de scaune şcolare, 170 de scaune pentru laboratoare, 420 de mese de 2 persoane, 25 de catedre, 83 de mese de calculator pentru 2 persoane, 5 mese de calculator pentru profesori, 24 de mese de 3 persoane pentru laboratoarele de fizică şi chimie, dar şi o masă înaltă de laborator chimie pentru profesor. Tot pentru laboratorul de chimie se va achiziţiona un dulap pentru substanţe chimice.


   De asemenea, se vor mai cumpăra 34 de dulapuri pentru documente şi alte 77 pentru elevi şi cancelarie, 34 de scaune pentru catedră.
Pentru sala festivă, firma bucureşteană va livra 220 de scaune, dar şi o masă pentru prezidiu.


   În contract mai este prevăzută achiziţionarea unor rafturi metalice pentru arhivă, a unor birouri pentru administraţie şi a altor piese de mobilier necesare unităţii de învăţământ.


    Reamintim că Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat că din 13 ianuarie 2020, elevii Colegiului de Informatică „Grigore Moisil” se vor întoarce în liceul recent renovat, după ce o perioadă au mers la cursuri în fostul corp al Liceului cu Program Sportiv de pe strada Cocorului. În momentul în care a anunţat „revenirea” elevilor de la „Informatică” edilul a precizat că mai trebuie rezolvată problema scaunelor, una dintre posibilele soluţii temporare amintite de el fiind împrumutarea a 1.000 de scaune de la Centrul de Afaceri din Bartolomeu.

Comentarii

Ultimă oră