Sari la conținut

Primarul și președintele Consiliului Județean susțin, azi, cauza aeroportului în Senat

primarul-si-presedintele-consiliului-judetean-sustin-azi-cauza-aeroportului-in-senat

Primarul Brașovului, George Scripcaru și președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea au plecat, astăzi la București, pentru a susține cauza aeroportului, în Senat.

Cei doi vor participa la ședința Comisiei Juridice, la care senatorii vor analiza  propunerea legislativă care vizează modificarea Legii nr. 297/2015 privind transmiterea unei suprafeţe de teren din domeniul public al statului, în domeniul public al Judeţului Braşov şi în administrarea Consiliului Judeţean Braşov, pentru realizarea obiectivului „Aeroport Internaţional Braşov - Ghimbav”.

Propunerea a primit avizul favorabil de la Consiliul Legislativ, iar senatorii jurişti vor formula astăzi un raport pe care îl vor înainta plenului Senatului.

Înainte de a pleca spre Capitală, Adrian Veștea a transmis un comunicat de presă prin care sublinia că „„Prioritatea numărul unu a Consiliului Judeţean Braşov este realizarea aeroportului. De aceea vom întreprinde tot ce este necesar pentru ca acest obiectiv să se realizeze cât mai repede”

Comentarii

Ultimă oră