Sari la conținut

Primăvara vine cu un tren nou pentru turiștii, care pleacă din Brașov spre Capitală

Pentru a se bucura de un weekend prelungit pe Valea Prahovei, la întoarcerea spre casă, reprezentanții CFR Călători au introdus suplimentar în circulație, în zilele de duminică, trenul IR 1730, cu plecare din Brașov la ora 17:55 și sosire în București Nord la ora 20:32.

Durata de parcurs a noului tren este de 2 ore și 37 minute și are opriri în stațiile: Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina, Ploiești Vest. Astfel, pe ruta Brașov – București Nord în intervalul orar cel mai solicitat 17:00 – 19:00, turiștii au la dispoziție 3 trenuri ale CFR Călători, dintre care 2 trenuri între 17:00 – 18:00. Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară.

De asemenea, venim și în întâmpinarea celor care doresc să-şi transporte bicicleta deoarece va avea în compunere și un vagon prevăzut cu spaţiu pentru biciclete. Biletele de tren au reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus, până la 35% reducere la Biletul de weekend, reduceri de weekend pe Valea Prahovei de până la 56%.

Comentarii

Ultimă oră