Sari la conținut
primele-stiri-ale-zilei-de-joi-video

Știrile dimineții la MIX 2 TV - Jurnalul de joi 25.06.2015 - ora:07: 00

TITLURILE EDIȚIEI

Tatăl fetiţei în vârstă de 7 ani din Vulcan acuzat că şi-a agresat sexual fiica a fost arestat preventiv. Mandatul a fost emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Zărneşti. Decizia nu este definitivă.

Directorul ROMARM şi şeful sucursalei din Braşov a regiei sunt liberi. O instanţă a Curţii de Apel din Braşov a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu în cazul celor doi, cu cea a controlului judiciar. Inculpaţii nu au voie să părăsească România. Ei au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, la finele lunii martie, sub acuzaţia de abuz în serviciu.

Una dintre parcările de la Gară va fi transformată în staţie pentru microbuze şi autocare. Staţia de autobuz de pe Bulevardul Gării din dreptul centrului comercial este mereu plină. Şi nu doar călătorii Regiei Autonome sunt luaţi de acolo, ci şi cei care pleacă din oraş, ori cei care vor fi transportaţi la locurile de muncă. Pentru a descongestiona traficul în zonă, Primăria a demarat mai multe lucrări.

Întâlnire pentru pasionaţii de automobilism sportiv la Braşov. Dacă vă aflaţi printre aceştia trebuie să ştiţi că în week-end se organizează o nouă etapă a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto.  Evenimentul este organizat de GT Auto Club Sportiv şi Automobil Club Român.

O locuinţă sub 40 de mii de euro. Asta îşi doreşte unul din doi braşoveni. Analiza realizată de un portal specializat pe domeniul imobiliar, mai arată, de altfel că numărul cererilor de apartamente a crescut în acest an la Braşov cu 20%.

Comentarii

Ultimă oră