Sari la conținut

Primul amical din 2017 le-a adus victoria „stegarilor”

primul-amical-din-2017-lea-adus-victoria-stegarilor

Primul joc din 2017 al „stegarilor” a prilejuit o adevarată „avalanşă” de goluri în poarta adversarilor: CS Vulcan – FC Braşov 0-13 (0-7).


 FC Braşov a câştigat primul joc amical din acest an, scor 13-0, 7-0 la pauză, disputat la echipa de Liga a 5-a CS Vulcan. Aflați în perioada de acumulări, în cantonamentul din Poiana Brașov, „stegarii” s-au impus clar duminică, în meciul cu CS Vulcan.


 Au marcat Istrati (3 goluri), Băjan, Iulian Popa (2 goluri), Manole, Tripsa (3 goluri), Rachisan, Grigorie, Stan.


 Nu au jucat, la Vulcan, fiind uşor accidentaţi, Florin Iacob, Vlad Munteanu şi Sabrin Sburlea. Paul Iacob a suferit o uşoară întindere şi a ieşit de pe teren înainte de pauză.

În schimb, au lăsat o impresie bună nou-veniţii Cristil, care a evoluat pe postul de fundaş dreapta, Tripşa – mijlocaşul central care a şi marcat de trei ori şi juniorul Răchişan, care şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

„Evoluţia de astăzi a fost bună. Cu cei pe care îi avem în acest moment, putem forma un colectiv bun, dar obligatoriu ne mai trebuie patru piese, fotbalişti cu personalitate, care să dea o greutate mai mare echipei, un fundaş central, doi mijlocaşi şi un atacant. Pentru mine, o surpriză plăcută a fost puştiul Tripşa. E un jucător care promite şi sper să se integreze cât mai repede. Era normal ca după trei antrenamente pe zi să apară micile probleme medicale. Le-am explicat jucătorilor că trebuie să tragă de ei, că este o perioadă mai grea. Ar putea urma şi un al doilea cantonament, fie în străinătate, fie într-o zonă mai caldă a ţării, la Felix, de unde putem găsi câteva amicale în Ungaria”, a spus la final antrenorul Cornel Ţălnar.


  Iată componenţa echipei braşovene:

FC Braşov (repriza I): Căucă - Bajan, Poverlovici, Serban, Stan - Manole, I. Popa,

P. Iacob (35 Tripsa), Goge - Grigorie – Istrati.


  FC Braşov (repriza a II-a): Ignat - Cristil, Ciobanu, Poverlovici, Stan - Vagner, I.

Popa (65 Manole), Tripsa, Rachisan - Grigorie (72 Bajan) – Istrati.

Comentarii

Ultimă oră