Sari la conținut

„Prinţesa războinică“ a împlinit 44 de ani

printesa-razboinica-a-implinit-44-de-ani

La 17 ani de când a început să interpreteze rolul care i-a adus celebritatea în cunoscutul serial "Xena, prinţesa războinică", Lucy Lawless adoptă în prezent ţinute mult mai feminine, care o situează pe actriţă la mare distanţă de eroina periculoasă gata să se ia la luptă până şi cu zeii.
Lawless, în vârstă de 44 de ani şi mamă a trei copii, s-a născut în Noua Zeelandă şi a devenit celebră mulţumită excentricei şi frumoasei luptătoare Xena, personaj pe care l-a interpretat timp de şase ani în seria de succes cu acelaşi nume, scrie Daily Mail. Cu părul vopsit într-un negru puternic şi cu pielea bronzată pentru rol, actriţa a trebuit să menţină un regim chinuitor de fitness pentru a intra în pielea curajoasei eroine.
Rolul a transformat-o pe Lawless şi în ţinta unor zvonuri legate de orientarea ei sexuală, pe baza relaţiilor ambigue dintre Xena şi ajutorul ei, blonda Gabrielle. Reputaţia aceasta a devenit şi mai puternică după rolul de mai târziu din serialul "Spartacus", în care a apărut într-o scenă explicită de sex alături de altă femeie.
"Xena, prinţesa războinică" s-a încheiat în 2001, după 134 de episoade şi şase sezoane, dar Lucy Lawless a jucat şi în "Battlestar Galactica", "Parks and Recreation" şi în "Spartacus", al cărui cel mai recent sezon a avut premiera marţi la Los Angeles. Actriţa a avut părul şaten deschis, cu şuviţe buclate şi a purtat o rochie de un roz aprins, accesorizată cu un colier argintiu, şi partofi argintii.

Comentarii

Ultimă oră