Sari la conținut
prioritatile-parlamentarilor-brasoveni

Pentru că au avut încredere în ei şi le-au acordat votul, vor face tot posibilul să le dea braşovenilor un trai mai bun! Vorbim de noii reprezentanţi ai Braşovului în Parlament, care şi-au primit oficial mandatele de la reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Braşov.

Deputaţii şi senatorii au declarat că prioritar pentru activitatea ce urmează să o desfăşoare în Parlament sunt proiectele mari pentru Braşov - aeroportul, spitalul clinic universitar, autostrada, legea sănătăţii, atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea judeţului.
   În cadrul unei ceremonii oficiale, cei care vor reprezenta Braşovul în Parlament şi-au primit mandatele.
“Merg cu gândul să schimbăm ceva în sănătate, în principal, dar şi în politica românească. Braşovenii ne-au învestit cu mare încredere şi noi trebuie să facem faţă aşteptărilor oamenilor. Eu cred că vom putea face ceva foarte bun pentru  braşoveni şi pentru România” a declarat senatorul USL, Marius Neculoiu.
Petre Roman a declarat că aşteptările oamenilor trebuie gestionate corect şi competent în anul următor.
“Sunt bucuros că revin în prim-planul activităţii politice. Şi am gânduri foarte puternice cu ce avem de făcut pentru braşoveni şi nu numai. 2013 este anul hotărâtor din orice perspectivă aş privi şi vreau să contribui ca să realizăm această gestionare bună a anului. Este un an dificil, iar anii 2014, 2015 şi aşa mai departe, din punctul meu de vedere vor fi ani buni” a adăugat deputatul USL  Petre Roman.
“Gândurile mele sunt pentru reconstrucţie, pentru modernizarea României. Sunt pentru legi echilibrate” a declarat senatorul (ARD), Nicolae Vlad Popa.
“Mă simt foarte responsabilă. Noi ca reprezentanţi ai poporului avem numeroase proiecte în care dorim să ne implicăm.“ a precizat deputatul PP-DD, Maria Grecea.
În următorii patru ani, Braşovul va avea 17 parlamentari, respectiv 11 deputaţi şi 6 senatori, iar nu 12 ca până acum.
Pe lângă cei 12 parlamentari USL (deputaţii Dan Zamfir, Ioan Ochi, Mihai Donţu, Constantin Niţă, Emil Niţă, Ioan Adam, Ion Diniţă, ­Petre Roman şi senatorii Sebastian Grapă, Viorel Chiriac, Ioan Ghişe şi Marius Neculoiu) care au câştigat din start, cu peste 50%, colegiile în care au candidat, judeţul Braşov  a mai  obţinut prin redistribuire 5 parlamentari. Este vorba de doi senatori, unul din partea ARD -Nicolae Vlad Popa şi celălalt de la PP-DD - Marius Coste şi  trei deputaţi,  de la  ARD - Gheorghe Ialomiţianu şi Gabriel Andronache şi de la  PP-DD-Maria Grecea.
Urmează ca în termen de 20 de zile de la desfăşurarea alegerilor preşedintele să convoace şedinţa de constituire a celor două camere parlamentare.

Comentarii

Ultimă oră