Sari la conținut

Problemele făgărășenilor, rezolvate mai ușor

problemele-fagarasenilor-rezolvate-mai-usor

După modelul altor localități și în Făgăraș se vor înființa grupuri de lucru mixte care au ca sarcină rezolvarea problemelor cu care se confruntă făgărășenii și în special familile defavorizate.

Acesta este și motivul pentru care reprezentanți ai prefecturii Brașov, în frunte cu prefectul județului s-au aflat astăzi la Făgăraș. La întâlnirea organizată la Primăria Făgăraș au luat parte reprezentanți ai instituților din municipiul nostru, reprezentanți și care vor face parte din aceste două grupuri de lucru.

Constituirea acestor grupuri are ca scop identificarea problemelor cu care se confruntă comunitatea defavorizată și încercarea rezolvării acestora.
La întâlnire au luat parte și șefi de instituții de învățământ unde majoritatea elevilor sunt din comunitățile de romi. Realizarea unui astfel de grup de lucru care să ducă la rezolvarea problemelor cu care se confruntă aceste comunități sunt binevenite.

Astfel de întâlniri vor mai avea loc pentru că un alt grup de lucru se va înființa cu reprezentați sau lideri ai comunității de romi și care să fie puntea de legătură între autorități și comunitate, conform bzf.ro

Comentarii

Ultimă oră