Sari la conținut
produsele-de-post-adevarate-bombe-chimice

Atenţie mare la ce mâncaţi în post. În loc să vă cureţe organismul, sunt şanse mari ca "vegetalele" să vă îmbolnăvească! Doar 3-4 produse de post din cele 35 testate de specialişti nu au aditivi alimentari.

Un studiu realizat de o asociaţie de protecţie a consumatorilor arată că produsele de post din magazine conţin multe substanţe chimice. Printre produsele de post cu substanţe chimice dubioase se numără tofu cu clorură de calciu (soluţie care se foloseşte la îndepărtarea gheţei de pe şosele). Consumul frecvent de margarină poate duce la mărirea ficatului, rinichilor, infarct miocardic şi accident vascular cerebral.

Un studiu realizat de o asociaţie de protecţie a consumatorilor arată că 1 din 2 produse de post conţin acid citric, 1 din 4 produse conţin metabisulfit de sodium, 1 din 5 produse conţin câte 2 conservanţi, 1 din 6 produse conţin caragenan, 1 din 8 produse conţin clorură de calciu, 1 din 10 produse conţin monoglutamat de sodiu. Numai 10% din produsele analizate nu conţin aditivi alimentari.

Comentarii

Ultimă oră