Sari la conținut

Aspire Academy caută 40 de studenţi români care să participe la o tabără de elită în staţiunea braşoveană. Se caută 40 de studenţi care să meargă la vară o săptămână la Poiana Braşov în prima tabără educativă la standard de elită, anunţă ProTV Braşov. Tinerii vor învăţa cum să devină lideri de la profesorii universităţii Harvard, care a dat deja aproape 80 de laureaţi Nobel.
Experienţa Harvard. Proiectul are în spate un grup de absolvenţi români care cred că o diplomă nu înseamnă nimic dacă nu îţi propui să schimbi lumea. Experienţa Harvard este adusă în România de profesori care predau în SUA. Organizarea şcolii de vară „Aspire” a pornit chiar de la această idee. Câţiva absolvenţi români ai celebrei universităţi americane s-au întors în ţară dorind să ofere unor studenţi de elită o experienţă ieşită din comun.
Unde se fac înscrierile. Programul se adresează studenţilor din anii 1 şi 2 de facultate. Ambiţioşi şi care vor să schimbe ceva în mediul lor. Înscrierile pe site-ul www.aspireacademy.ro au început în forţă şi continuă până pe 15 iunie. Primul pas pentru un student care doreşte să participe la cursuri este să cerceteze cu atenţie site-ul. Apoi, să completeze formularul online şi să trimită un CV şi un mic eseu, care să-i reflecte preocupările şi personalitatea. Cei mai promiţători candidaţi vor fi chemaţi pentru un interviu faţă în faţă cu membrii comisiei.
Socializare. Experienţa va fi cu siguranţă foarte folositoare mai ales pentru cei care vor să urmeze programe de masterat sau de doctorat în afară. Pentru organizatori, e foarte important ca studenţii aleşi să socializeze. După conferinţe, vor avea timp de relaxare în Poiana Braşov şi în oraşul de la poalele Tâmpei. Şi vor putea să îşi descopere talentele pentru dans, fotografie sau teatru. Pentru toţi cei aleşi, programul este gratuit.

Comentarii

Ultimă oră