Sari la conținut

Profeția lui Mitică Dragomir: Astra intră sigur în insolvență

profetia-lui-mitica-dragomir-astra-intra-sigur-in-insolventa

Astra Giurgiu are mari probleme financiare și continuă cu greu sezonul, chiar dacă luna trecută a scăpat de datoriile către ANAF, care se ridicau la aproape un milion de euro. Există în continuare restanțe mari către antrenorul Marius Șumudică și către jucători, iar perspectivele nu sunt deloc optimiste, chiar dacă echipa mai are de primit bani atât de la UEFA, cât și din drepturile de televizare, scrie DigiSport.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, anticipează că și Astra va intra în insolvență, după modelul altor cluburi. În acest moment, 4 echipe din Liga 1 se află în această stare: CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Pandurii Tg. Jiu și Gaz Metan Mediaș.

La începutul lunii octombrie, Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Astra Giurgiu să achite datoriile către antrenorul Marius Şumudică, sume care în total depăşesc 280.000 de euro, constând în salariu şi bonusuri pentru câştigarea campionatului şi calificarea în grupele Europa League.

"Știu multe de la Astra, ei vin la mine și se mai plâng, dar nu vreau să spun mai multe. Ei sunt în insolvență... Nu? Atunci, intră sigur în insolvență, n-au bani. Sezonul îl termină din banii din drepturile de televiziune, chiar dacă au datorii", a declarat Dumitru Dragomir.

Comentarii

Ultimă oră