Sari la conținut

Prognoză meteo pentru weekend: Vreme caldă în majoritatea regiunilor țării

prognoza-meteo-pentru-weekend-vreme-calda-in-majoritatea-regiunilor-tarii

Vremea va fi calda pentru aceasta data, astfel incat temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade. Sambata, cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab, pe arii restranse in vestul, nordul si centrul tarii si izolat in rest, iar in zona inalta de munte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei in Baragan, sudul Moldovei si Dobrogea. Mai ales dimineata, in zonele joase din sud-estul teritoriului, va mai fi ceata.

  • La Bucuresti
    Vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.
  • La munte
  • Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii, local in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali si pe arii restranse in rest. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar in zona inalta lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Citește cum va fi vremea duminică pe : http://www.hotnews.ro.

Comentarii

Ultimă oră