Sari la conținut
prognoza-pentru-weekend

Meterorologii au anunţat prognoza meteo ANM de weekend. Potrivit acestora, în acest weekend ne vom bucura de temperaturi pozitive în toată ţara. Chiar dacă va ploua în mai multe zone, mirosul de primăvară se va simţi în mai multe zone din ţară.Maxima zilei de sâmbătă va fi de 14 grade Celsius în timp ce duminică va fi o maximă de zece grade Celsius.Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru acest final de săptămână, iar veştile sunt foarte bune.

Va ploua în mai multe zone, dar doar duminica şi sâmbăta ne bucurăm de temperaturi pozitive, chiar şi pe timpul nopţii în unele oraşe. Maximă zilei de sâmbătă va fi de 14 grade Celsius, în timp ce minimă la nivelul ţării va fi de 3 grade Celsius.

Duminică, în schimb, va fi o maximă de zece grade Celsius şi o minimă de 0 grade. Astfel, în Brașov, sâmbătă va fi destul de cald, iar maxima va fi de zece grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 3 grade şi sunt 13 % şanse de ploaie. Duminica se mai răceşte, iar temperaturile se vor încadra între 3 şi 7 grade Celsius.

Comentarii

Ultimă oră