Sari la conținut

„Programul de primăvară”, debutează de Valentine’s Day, la Castelul Bran

programul-de-primavara-debuteaza-de-valentines-day-la-castelul-bran

Deși totul în jur încă e acoperit cu un strat consistent de zăpadă, Castelul Bran deschide o ușă spre anotimpul viitor și e pregătit pentru primăvară!

Începând cu 14 februarie 2019, când îndrăgostiţii îşi vor putea declara sentimentele în cel mai romantic loc de la munte şi până la sfârşitul lunii mai, vizitatorii Castelului Bran vor găsi un tărâm în care pot petrece, din plin, o întreagă zi de neuitat.

Asta pentru că la Castelul Bran s-au anunţat vestitorii primăverii: Valentine’s Day, Dragobetele, Mărţişorul, Ziua Femeii, Sărbătoarea Paştelui. Iar muzicienii formaţiei „Duo Khitarsis” şi veselul Păcală abia aşteaptă să vă prindă în povestea lor, la Castelul Bran.

Vizita prin Castel va începe cu ciocolată caldă şi căpşune, va continua cu turtă dulce, va oferi un mărţişor cu drag şi o lalea albă, va poposi pentru o lecţie de încondeiat ouă, îl va scoate în cale pe Iepuraş, se va distra cu Păcală, va vibra în acordurile de chitară şi se va încheia, firesc, zi de zi, la Restaurantul Casa de ceai, din Parcul Regal. Acolo unde mirodeniile, aromele, (iar atunci când se va duce zăpada) căldura soarelui şi verdele crud al ierbii se vor împleti pentru a desena ore tihnite de primăvară.

Comentarii

Ultimă oră