Sari la conținut
programul-guvernului-ponta-3-este-electoral-

Preşedintele PNL Crin Antonescu a criticat, marti, programul Guvernului Ponta III pe care şi-a angajat răspunderea, susţinând că este un „siropel ieftin și dulceag”.
„Avem situaţia că avem un Guvern care nu mai este un Guvern USL, este un Guvern PSD-UDMR, care totuşi păstrează programul de guvernare de atunci şi-l suplimentează cu o angajare de răspundere pe câteva principii foarte vagi, în principiu turnând apă în vin, adică diluând nişte măsuri care aveau un caracter de certitudine şi un calendar foarte precis”, a declarat Antonescu. Liderul PNL a spus că face referire la faptul că la momentul în care PNL era membru al Guvernului se ştia foarte clar că începând cu 1 iulie va fi aplicată reducerea CAS cu 5 procente.
„Atât timp cât noi am fost în Guvern, știam că începând cu 1 iulie CAS-ul la angajator scade cu 5%. Acum avem ceva ce nu e program de guvernare, ci e un siropel ieftin și dulceag, în care ni se spune că ar fi bine să fie bani și nu știe când. Asta e o formulă demagogică. Toate aceste declaraţii îmbibate cu sirop ieftin şi dulceag, de proastă calitate, nu fac decât să anihileze un program de guvernare. Exact cum nu mai există USL, exact cum nu mai există un Guvern USL, iar domnul Ponta şi PSD încearcă să mintă o ţară întreagă creându-le tot felul de iluzii, făcându-le tot felul de jocuri din acestea de-a alba neagra, sau jocuri cu marionete, cu domn Tăriceanu, cu domnul Ilieşiu, la fel şi cu acest program”, a declarat Crin Antonescu.
El a precizat că o eventuală creştere a deficitului bugetar, enunţată de Guvern, trebuia să ducă la un angajament clar privitor la reducerea CAS sau neimpozitarea profitului reinvestit.

Comentarii

Ultimă oră