Sari la conținut

Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi’’ continuă la Braşov

programul-scoala-sigurantei-tedy-continua-la-brasov

Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi’’ continuă şi în acest an. Beneficiarii proiectului sunt elevii din clasele I din judeţul Braşov care se confruntă cu noi provocări şi sunt puși în situaţia de a lua primele lor decizii fără ajutorul părinţilor.

În program s-au înscris 12 școli gimnaziale de pe raza județului Brașov, iar activităţile informativ- educative la care vor participa sunt coordonate de către învăţători, cu sprijinul reprezentanţilor poliţiei.

Noutatea din acest an constă în faptul că cei mici sunt învățați cum să reacționeze și să furnizeze soluţii pentru fiecare situație care poate deveni periculoasă, prin metode educative specifice vârstei lor. Scopul proiectului este ca la final, cei inscrişi să fie capabili să identifice situaţiile de risc la care pot fi expuşi şi să adopte măsurile de prevenire adecvate vârstei lor.

Acest program este derulat de Poliţia Română împreună cu Ministerul Educației Naţionale și Cercetării Științifice, în parteneriat cu o firmă care produce sucuri pentru copii.

Comentarii

Ultimă oră