Sari la conținut

Proiect pentru prevenirea abandonului scolar, la Voila

proiect-pentru-prevenirea-abandonului-scolar-la-voila

Asociatia pentru Egalitate de Sanse si Nediscriminare Brasov, in parteneriat cu comuna Voila, deruleaza, incepand cu data de 01.07.2018, proiectul  "Invat, Ma joc, Sunt fericit la Scoala".

Obiectivele acestuia sunt contributia la reducerea si prevenirea abandonului scolar timpuriu, promovarea accesului egal la invatamantul prescolar si primar de calitate si reintegrarea in educatie si formare a tinerilor si adultilor care nu si-au finalizat educatia obligatorie din zona rurala a Regiunii Centru.

Proiectul isi propune sa creeze un cadru adecvat pentru exersarea si consolidarea cunostintelor si cresterea atractivitatii programelor educationale, sporirea interesului si a motivatiei.

Grupul tinta al proiectului este format din 306 persoane, 28 de copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 3 ani, 108 copii de varsta prescolara, 120 de copii cu varste corespunzatoare invatamantului preuniversitar si 50 de tineri si adulti care au abandonat scoala si nu si-au finalizat educatia obligatorie.

Bugetul este de 3 milioane de lei iar proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman

Comentarii

Ultimă oră