Sari la conținut
proiecte-pentru-mame-

Proiect de succes marca Happy Moms Braşov, aproape de final. Asociaţia Mamelor Fericite a derulat în ultimele luni, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, un program de educaţie antreprenorială pentru mame singure sau cu venituri modeste. În cadrul proiectului Business Mom, mai multe mămici au învăţat cum să devină antreprenoare şi au reuşit chiar să-şi transforme visul în realitate, demarând propriile afaceri.

Prima ediţie, o reuşită!

25 aplicații la concursul Business Mom Idea, 8 idei de afaceri selectate, două de la mame singure şi şase de la mame fără un loc de muncă. Au fost desfăşurate 40 ore de training, mentorat, şi promovare, iar trei afaceri au fost deja demarate. Pe scurt, asta a însemnat prima ediție a programului Business Mom, proiect aflat încă în derulare. ,,Urmează începând cu luna ianurie partea de mentorat şi partea de promovare. O parte din mamele care au beneficiat de programul de trening şi de cursuri în domenii de antreprenoriat, management, marketing, dezvoltare personală au demarat deja afaceri. Ele urmează să beneficieze de o parte de promovare şi în luna ianuarie oameni de afaceri din mediul de afaceri vor veni să le prezinte propriile poveşti şi să le răspundă punctual la întrebări.,, ne-a spus preşedintele Asociaţiei Happy Moms, Dana Lupşa.

Business Mom continuă

"Schimbarea vine din noi şi fiecare mamă este capabilă, cu bunăvoinţă şi gânduri curate, să genereze, să amplifice și să perpetuezeze schimbarea în comunitatea din care face parte". Plecând de la această idee, Asociaţia Happy Moms, va continua proiectul Business Mom şi anul viitor. În paralel, reprezentanţii asociaţiei, dar şi voluntarii vor derula alte două proiecte de o înseamnătate deosebită pentru comunitate. ,,Unul legat de maternitatea din Braşov şi altul legat de Spitalul de Copii. Pe 23 decembrie vom avea o acţiune şi vom continua, în 2016, în forţă la fel cum am făcut şi până acum.,, a mai precizat Dana Lupşa, preşedintele Asociaţiei Happy Moms Braşov. Derulat în perioada februarie-noimbrie 2015, programul de educaţie antreprenorială Business Mom a beneficiat de fonduri obţinute în urma organizării unor evenimente, cum ar fi  Conferinţa motivaţională MAMA.

Un an plin de acţiuni

De-a lungul acestui an voluntarii Asociaţiei Happy Moms s-au implicat în mai multe proiecte: au pictat ambulatoriul Maternităţii şi au achiziţionat o plasmă, au derulat programe de voluntariat pe probleme de îngrijirea bebelușului, şi au început să înlocuiască o parte din cămăşile proaspetelor mămici de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Braşov.

Comentarii

Ultimă oră