Sari la conținut

Proiecţii cu imaginile „Oraşului Memorabil”

Ajunşi spre finalul ediţiei a doua a proiectului „Oraşul Memorabil”, organizatorii, Ordinul Arhitecţilor Braşov, invită braşovenii la trei seri de proiecţie cu imaginile expuse, colectate din arhivele braşovenilor.
Intrare liberă. Vor fi proiectate noi imagini din colecţia Oraşul Memorabil, care numără la această ediţie peste 800 de fotografii. Proiecţiile vor avea loc în turnul Porţii Ecaterina, sediul Ordinului Arhitecţilor (acces din parcul de la Silvicultură). Prima proiectie a avut loc miercuri seară,  urmează a doua, vineri, 28 octombrie, de la ora 18.45 iar ultima va fi duminică, 30 octombrie de la ora 17.00. Intrarea este liberă.
Expoziţia se încheie duminică. Expoziţia prin care arhitecţii braşoveni au reuşit să realizeze cea mai mare colecţie colectivă de amintiri personale despre Braşov se va încheia duminică. Spaţiile de expunere se află în centru (Librăria Cărtureşti, Galeria Hora), dar şi în cartiere (Asociaţia Musashino – Tractorul şi Centrul de zi pentru persoane vârstnice Răcădău) pentru a propune trasee alternative de vizitare a oraşului. O altă expoziţie este în aer liber, în Piaţa Sfatului, şi constituie un rezumat al întregii ediţii. Citeşte aici mai multe despre proiectul Orasul memorabil. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră