Sari la conținut

Proiectul Primul ghiozdan, demarat de Municipalitate în 2010, continuă și în acest an pentru elevii din clasa pregătitoare

proiectul-primul-ghiozdan-demarat-de-municipalitate-in-2010-continua-si-in-acest-an-pentru-elevii-din-clasa-pregatitoare

Proiectul Primul ghiozdan, demarat de Municipalitate în 2010, continuă și în acest an pentru elevii din clasa pregătitoare. Astfel, 2.363 de boboci au găsit pe bancă ghiozdanele cu toate rechizitele necesare pentru începerea anului școlar.


"Ne bucurăm să continuăm tradiția celor 11 ani în care oferim copiilor primul ghiozdan. Avem un pachet de aproximativ 2.400 de ghiozdane pe care îl dăm astăzi în municipiul Brașov în toate școlile, la cei din clasa pregătitoare. Un ghiozdan roz și unul albastru, evident cel roz fiind pentru fetițe și cel albastru pentru băieți, un ghiozdan care este consistent din punct de vedere al conținutului: avem caiete, avem creioane, avem penare, avem foi de hârtie, gumă de șters, plastilină, lucruri pe care sunt convins că fiecare copil le apreciază, dar și fiecare părinte, pentru că practic este un ajutor pe care noi, Primăria Brașov, vrem să îl dăm locuitorilor orașului nostru”, a explicat viceprimarul Sebastian Rusu, la deschiderea anului școlar la Școala Gimnazială nr. 19.


Pachetul cu rechizite școlare „Primul ghiozdan” pentru elevii înscrişi în clasa pregătitoare în anul şcolar 2020-2021 conține: 5 caiete dictando, 5 caiete de matematică, două caiete cu foaie velină, două caiete de biologie, două blocuri de desen A4, 10 creioane negre HB, 2 seturi de creioane colorate, două radiere, două ascuțitoare, penar, acuarele, pensule (diferite mărimi), ghiozdan, planşetă, plastilină, coperți pentru caiete, hârtie glasată, carton colorat, două tuburi de lipici tub, 5 mape plastic A4 cu șină, 10 folii plastic transparentă protecție pentru documente A4 (10 bucăți).

Comentarii

Ultimă oră