Sari la conținut

Promoţie la transportul pe cablu în Poiană! La schi, cu discount, până pe 24 ianuarie

promotie-la-transportul-pe-cablu-la-schi-cu-discount-pana-pe-24-ianuarie

Până pe 24 ianuarie 2019, cursele pe mai multe instalaţii de transport pe cablu vor fi mai ieftine cu un punct. Următoarea reducere de preţuri, va avea loc după 4 martie 2019!


    Iubitorii sporturilor de iarnă au parte de o promoţie la transportul pe cablu în zilele următoare. Mai exact, până pe 24 ianuarie 2019, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, schiorii plătesc mai puţin pentru transportul pe cablu pe mai multe instalaţii.

Astfel, pentru Telecabina Capra Neagră, în loc de 6 puncte se folosesc 5 puncte, pentru Telegondola Postăvarul se scad 5 puncte, nu 6, iar cursele cu Telecabina Kanzel costă 4 puncte, nu 5. Tot în perioada amintită, cursele cu Telescaunul Ruia costă 3 puncte, în loc de 4 puncte, iar pentru cursele cu Telescaunul Lupului se scad 2 puncte de pe cartelă, nu 3.

În schimb, rămân neschimbate tarifele pentru Teleschi Ruia, respectiv 2 puncte şi Teleschi Stadion - 1 punct.

În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică din această perioadă vor fi valabile tarifele maximale, respectiv Telecabina Capra Neagră – 6 puncte, Telegondola Postăvarul – 6 puncte, Telecabina Kanzel – 5 puncte, Telescaunul Ruia – 4 puncte, Telescaunul Lupului – 3 puncte.

După data de 24 ianuarie, se va reveni la tarifele maximale pe toată durata săptămânii, iar următoarea perioadă în care vor fi preţuri mai mici în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi (aceleaşi ca în perioada 7 - 24 ianuarie 2019) va fi între 4 şi 7 martie 2019.

Din 8 martie, în toate zilele săptămânii se vor aplica tarifele reduse.

Nocturnă, doar în weekend!

Instalaţia de nocturnă de pe Pârtia Bradul din Poiana Braşov va fi pornită doar în weekend şi în vacanţa din februarie a copiilor, au anunţat reprezentanţii Primăriei Braşov. Aceştia susţin că în cursul săptămânii nu sunt cereri din partea turiştilor pentru a schia după lăsarea întunericului.

Comentarii

Ultimă oră