Sari la conținut
pronuntarea-in-dosarul-transformatorul-amanata

Judecătorii ÎCCJ au anunţat joi că se vor pronunţa pe 12 iulie, la ora 15.00, în dosarul "Transformatorul", în care Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA.
Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a spus că declaraţiile martorilor audiaţi de judecători în dosarul "Transformatorul" sunt în favoarea sa şi s-a arătat încrezător în verdictul instanţei.

"Mie mi s-a părut că au fost multe declaraţii care arată nişte lucruri, ce se întâmplă. Zic eu că-i bine. Singurul lucru de care-mi pare rău este că nu s-a terminat azi", a spus Fenechiu la ieşirea din sediul ÎCCJ.

De cealalată parte, procurorul DNA a cerut, instanţei supreme, condamnarea la închisoare cu executare a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, şi a celorlalţi inculpaţi din dosarul "Transformatorul".

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, este judecat pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată, fapte comise în perioada în care a fost acţionar sau administrator la firmele SC Fene Grup SA, SC La Rocca SRL Iaşi şi SC Tehnorom SRL Iaşi.

Comentarii

Ultimă oră