Sari la conținut

De 18 ani este pe primul loc în topul celor mai ascultate şi îndrăgite posturi locale.

Cu bucuria celor 18 ani împliniţi, Radio Braşov îşi invocă şi evocă SEMNALUL DINTÂI: ziua de 12 iulie 1993.   De la această dată, locuitorii de la Poalele Tâmpei sunt ascultătorii unui post de radio identificat cu oraşul.
Post cu cea mai mare audienţă.  Radio Braşov şi-a luat, de la început drept crez profesionalismul, dragostea de oameni şi obiectivitatea informaţiei. Voce distinctă în peisajul media, Radio Braşov a devenit treptat instituţia de presă cu cea mai mare audienţă şi notorietate în zonă.
Campanii şi evenimente. De-a lungul acestor ani, au fost organizate evenimente care au rămas în memoria braşovenilor - Premiile Braşovului, PremiileM, Ziua porţilor deschise, campanii umanitare sau concerte  aniversare care au adunat mii de oameni în faţa scenei.
Televiziune şi ziar. În cadrul trustului  nostru de presă a apărut,  în 1999, televiziunea  MIX TV. După câţiva  ani de creştere continuă  a  calităţii programelor şi a audienţei, s-a înfiinţat şi al doilea post – MIX 2 TV. Gândit ca un post sută la sută local,  acesta emite acum 24 de ore din 24 emisiuni proprii. Ştirile  zilei ajung şi la nivel naţional, prin preluarea acestora de către postul PRIMA TV, care retrasmite MIX TV. MIX actual, emisiunea de top a televiziunii, realizată de Onelia Pescaru, adună cele mai multe puncte de rating. Nu puteam să ne oprim aici, aşa ca în octombrie 2008 am scos pe piaţă şi un ziar. Braşovul tău  este o publicaţie care se distribuie gratuit în 12 mii de exemplare, zilnic. Producţiile noastre de radio, televiziune sau ziar pot fi găsite şi  online. Brasovultau.ro este siteul care vă informează prompt şi complet.
Premii de mii de euro. Pe parcursul acestei săptămâni, când  îşi aniversează majoratul,  pe 87,8 FM, la Radio Braşov vă aşteaptă o mulţime de surprize, concursuri cu premii şi marea extragere a  cadourilor de mii de euro. Dacă participaţi la tombola organizată de Radio Braşov  puteţi câştiga un moto scuter, o  bicicletă sau un sistem audio pentru maşină.  Taloanele prin care puteţi participa la tombola Radio Braşov sunt  împărţite direct braşovenilor,  prin cutiile poştale sau pot fi decupate din ziarul gratuit Braşovul tău. Marea extragere va avea loc pe 15 iulie, în timpul programelor Radio Braşov.

Comentarii

Ultimă oră