Sari la conținut

Evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 18 ani de Radio Brasov s-au încheiat după o săptămână plină de surprize. De ieri, câştigătorii premiilor de mii de euro puse la bătaie au venit să şi le ridice.
Trei ascultători norocoşi. Marele premiu, un moto scuter, a fost câştigat de Iacob Laura, din Braşov. Premiul doi, bicicleta mountain bike, a fost câştigat de Ţăposu Moise, din Braşov. Premiul trei, sistemul audio performant, a fost câştigat de  Negrea Liviu din Făgăraş. Ţăposu Moise, care a câştigat o bicicletă mountain bike a spus că supriza a fost nesperată.  A participat cu doua taloane şi nu credea că va fi unul dintre cei trei norocoşi. „Mă bucur că mi s-a întâmplat tocmai mie. Şi voi asculta în continuare Radio Braşov.” a spus  Ţăposu când şi-a ridicat premiul.
Spectacol în cer. Radio Braşov a devenit major şi a fost din nou la înălţime la ceas aniversar. Cu acestă ocazie, cel mai tare radio braşovean le-a adus ascultătorilor de pe frecvenţa 87,8 FM unele dintre cele mai spectaculoase surprize. Radio Braşov a dat din nou oraşul mai tare şi s-a ridicat la înălţime şi la propriu, şi la figurat. La împlinirea celor 18 ani, tot atâţia braşoveni şi-au putut admira oraşul de printre nori. Pentru că au ascultat Radio Braşov, ei au primit cadou un zbor gratuit cu elicopterul. Senzaţiile au fost atât de puternice, încât la coborâre unii dintre pasageri abia au reuşit să mai spună câteva cuvinte. Vineri, la ora 9.00, elicopterul era pregătit în Bartolomeu, pentru a-i plimba pe câştigătorii Radio Braşov. Se făceau ultimele verificări pentru ca zborurile să fie impecabile.
Te iubesc, Radio Braşov! Emoţiiile începeau să crească pe măsură ce se apropia ora decolării. „De abia aştept să urc şi să văd Braşovul de deasupra. Sunt foarte curios cum se vede oraşul de la înălţime” a spus un câştigător. „Nu am mai văzut niciodată oraşul de sus şi vreau să mulţumesc mult pentru acest super cadou. «La mulţi ani Radio Braşov» şi vreau să survolez oraşul şi peste 18!” a spus o altă câştigătoare. „Cu siguranţă va fi ceva spectacol pentru că este ceva nou!" a spus o altă braşoveancă. La decolare, unii braşoveni au fost atât de emoţionaţi, încât şi-au făcut şi semnul crucii. Însă o dată ce elicopterul a pornit, emoţiile au dispărut iar panoroma ce se deschidea în faţa ochilor le-a smuls strigăte şi urale de bucurie câştigătorilor. "Te iubesc, Radio Braşov", Super, super, super"", La mulţi ani, Radio Braşov!, au strigat braşovenii aflaţi deasupra oraşului.
Au dansat pe hiturile Radio Braşov. Nici la sol spectacolul marca Radio Braşov nu s-a lăsat aşteptat. Braşovenii au avut parte de mai multe flashmob-uri organizate în mai multe locuri surpriză  din centrul vechi al oraşului.  Sute de braşoveni au uitat pentru câteva minute de muncă şi au dansat în stradă pe hiturile Radio Braşov. Petrecerea a culminat cu extragerea premiilor de mii de euro, care a fost transmisă seara  în direct pe Radio Braşov şi Mix Tv. Dacă nu v-aţi numărat printre fericiţii câştigători, nu fiţi trişti! Premii şi suprize vor mai curge la Radio Braşov. Tot ce trebuie să faceţi, este să fiţi pe frecvenţa bucuriilor, pe  87,8 FM, pentru că de 18 ani acesta este radioul braşovenilor. La mulţi ani ascultătorilor Radio Braşov!

Comentarii

Ultimă oră