Sari la conținut

Radiohead, cap de afiș al viitoarei ediții a celebrului festival Glastonbury

radiohead-cap-de-afis-al-viitoarei-editii-a-celebrului-festival-glastonbury

Trupa de rock britanică Radiohead va fi cap de afiș al viitoarei ediții a celebrului festival de muzică Glastonbury, care are loc în fiecare an la sfârșitul lunii iunie în sud-estul Angliei, informează AFP și Reuters.

Formația a confirmat la 20 octombrie pe Facebook anunțul făcut de organizatori, postând o fotografie cu câmpul fermei Worthy din comitatul Somerset, unde este amplasată în fiecare an Pyramid Stage, principala scenă a festivalului. Pe fotografie apare logo-ul gigant în formă de cap de urs zâmbitor al Radiohead, iar sub fotografie se menționează: ''Glastonbury Festival (oficial) Vineri, 23 iunie 2017 Radiohead''.

Trupa condusă de Thom Yorke a început în această vară un turneu internațional în șase orașe mari — inclusiv Barcelona și Paris — și la mai multe festivaluri, după o absență scenică de aproape patru ani.

Rockerii au mai participat în 1997 și 2003 la Glastonbury, care i-a mai avut drept capete de afiș pe Adele sau trupele Coldplay și Muse.

Grupul, care a vândut peste 30 de milioane de albume de la înființarea sa la începutul anilor 1990, a lansat în mai anul acesta un nou album, "'A Moon Shaped Pool' (O piscină în formă de lună), mai puțin electronic decât cel precedent.

Toate cele 135.000 de bilete pentru ediția de anul viitor a festivalului Glastonbury au fost epuizate.

sursa: agerpres.ro

Comentarii

Ultimă oră