Sari la conținut

Raliul Brașovului pregătește surprize pentru fanii automobilismului

raliul-brasovului-pregateste-surprize-pentru-fanii-automobilismului

Organizatorii Tess Rally 2017 au anunțat că pe 1 aprilie, la standul Academiei Titi Aur vor avea loc o serie de demonstrații interesante. Iubitorii curselor de raliu vor avea posibilitatea de a urca la bordul unui Audi RS4, rulând pe Power Stage alături de un pilot al academiei.

De asemenea, fanii automobilismului vor putea testa simulatoarele de impact, răsturnare și derapaj de la standul Academiei Titi Aur, ce va fi situat în zona Rectoratului.

Raliul Brașovului 2017 are loc în perioada 30 martie – 1 aprilie. Așa cum au relatat organizatorii, Tess Rally are programate șapte probe speciale care însumează 100 de kilometri.

Prima zi de concurs va include două probe speciale, urcarea de la Râşnov în Poiana Braşov şi superspeciala din centrul oraşului: Braşov Rally Show.

A doua zi debutează cu două speciale, una de coborâre din Poiana Braşov în Râşnov, urmată de una de urcare în Predeal, pe traseul Pârâul Rece. Apoi, echipajele vor parcurge cel mai important test al raliului, proba dublă Babarunca - Cheia, cu o lungime cumulatată de peste 50 km.

Învingătorii vor fi desemnaţi după ultima specială, coborârea din Poiana Braşov. Festivitatea de premiere a Power Stage și a câștigătorilor competiției va avea loc în Livada Poştei.

Comentarii

Ultimă oră