Sari la conținut

Raluca şi Ştefan, matinalii de la Radio Braşov

raluca-si-stefan-dimineata-devreme-la-radio-brasov

05:00, cu aceeaşi alarmă, de la ceasuri diferite!  Vorbim de noul cuplu de la Radio Braşov: Raluca Robu şi Ştefan Cojocaru.

Cei doi moderatori au deja un slogan inedit: “eu ador să mă trezesc la 05:00”, spune ea, iar el completează cu “eu adorm să mă trezesc la 05:00”! Cei doi animatori sunt în unde mai devreme decât vă puteţi imagina şi aduc un suflu nou pe frecvenţa 87 cu 8 FM. Aşadar, matinalii vă cheamă la emisiunea Dimineaţa Devreme cu bună dispoziţie şi muzică de calitate.
Cuplu matinal. Animatorul Ştefan Cojocaru, renumit pentru activitatea sa în domeniu, ce adună aproape 15 ani de experienţă, are o parteneră. Nu este vorba bineînţeles de o iubită, ci de o nouă animatoare cu care va realiza emisiunea prea matinală: Dimineaţa Devreme. Raluca Robu, fostă profesoară de engleză, va fi alături de Ştefan pe frecvenţa 87 cu 8, încă de la 6 dimineaţa.
„Simţeam nevoia să formez un cuplu până la final şi când vorbesc aici de un cuplu, vorbesc de o voce feminină şi una masculină şi am reuşit să formăm un cuplu rapid pe bază de potrivire de voce, pe timbrul vocal, ne potrivim foarte bine la voci, astea sunt detalii tehnice, nu ştiu cât de importante sunt acestea pentru ascultători, avem aceleaşi reglaje la microfoane”, spune Ştefan, în timp ce Raluca mărturiseşte: „Ne potrivim şi la interese”.
„Vegetarienii” de dimineaţă. „Raluca este vegetariană, eu am tendinţa de a fi vegetarian şi lucrăm cumva la chestia asta, automat şi materialele pe care le prezentăm în matinal au o mică tentă alternativă, şi muzica trebuie să fie o alternativă, modul ăsta de a alege produsele de pe piaţa asta plină de tot felul de chestii, de asemenea să influenţăm cumva ascultătorii să caute alternativa, dar şi buna dispoziţie”, ne-a spus Ştefan Cojocaru. Raluca spune că este bucuroasă că a fost să fie aşa, mai ales că a fost ceva neaşteptat şi recunoaşte cu sinceritate că redescoperă să facă radio în alt fel. Pentru Ştefan Cojocaru, matinalul e o istorie veche la Radio Braşov. „Se cam leagă prezenţa mea la Radio Braşov de spaţiul ăsta 6 -10 dimineaţa, e o revenire cumva matură, şi dacă sunt obosit nu mai pot transmite oboseala pe radio, reuşesc să mă ascund”, ne-a mărturisit animatorul Radio Braşov.

Comentarii

Ultimă oră